#خانواده مهدوی
🔶#خانواده مهدوی
🔷کوچکترین نهاد اجتماعی خانواده است. خانواده رکنی است که افراد را تربیت و آنها را از لحاظ روحی و روانی آماده میسازد و روانه جامعه اجتماعی می کند. هر قدر این افراد از لحاظ اعتقادی و معنوی و سلامت روحی و جسمی سالم تر و کارآمد باشند جامعه نیز جامعه ای سالم و متعهد خواهد بود.مثال در زمان پیامبر اکرم (ص) که اصول زندگی کردن را به آنها آموزش داده بودند و خود نیز الگوی مدیریت خانواده بودند همه مردم از رهنمودهای ایشان تبعیت می کردند در زمان ایشان جامعه چه از لحاظ اجتماعی – سیاسی – فرهنگی واقتصادی، مدینه فاضله بوده.
در حال حاضر که نه امامی هست نه پیامبری فقط اعتقاداتی داریم که معتقد به ظهور منجی عالم بشریت هستیم و باید زمینه ظهور او را فراهم کنیم تا بتوانیم در سایه سار ایشان مدینه فاضله ای را تشکیل بدهیم و این هم از دست ماها که خود را مسلمان وپیرو ایشان می دانیم باید فراهم شود.
🔹خانواده مهدوی ؟، خانواده ای است که ساختار آن بر اساس ،قرآن و ارزش های والای الهی و سنت اهل بیت علیهم السلام باشد و چنانچه بر این اساس باشد می تواند زمینه ساز جامعه مهدوی باشد.این خانواده باید اصولی را رعایت کند تا بتواند افراد شایسته و کارآمد را تحویل جامعه بدهد.
🔸مهمترین اصول مدیریت خانواده مهدوی را در یادادشت بعدی خدمت دوستان ارائه می نمائیم.
🔶اصل اول:محبت ورزی
خانه به عنوان آشیانه اولیه انسان، باید افراد آن بتوانند نسبت به همدیگر محبت کنند ،محبت باعث میشود که خیلی از مشکلات روحی و روانی حل شود انسان دچار لغزش نشود.در یک خانواده مهدوی محبت ورزی حرف اول را می زند. اگر افراد به هم مهر بورزند باعث می شود که فرزندی که از این خانواده وارد جامعه می شود عقده و کمبودی نداشته باشد.همچنانکه در جوامع امروزی و شرایط حاکم بر جامعه امروزی اکثر قریب به وقوع مفاسد و مشکلات اجتماعی به خصوص در میان نوجوان ها و جوانان کمبود محبت و یا به گونه ای عقده محبت است. که باعث شده افراد در بیرون از خانواده به دنبال آن بگردند و این معظل باعث شده که نوجوانان و جوانان به راههای دیگر کشانده شوند .پس محبت ورزی اعضای خانواده نسبت به همدیگر در خانواده مهدوی اصل مهمی است که باید به آن توجه کرد….
🔷اصل دوم : عدالت محوری
خانه به عنوان اولین پایه گذاری یک کشور یا شهر یا بخش یا نهادی که مجموعه ای از چند نفر می باشد و در این مجموعه تقسیماتی صورت می گردد و نقشهای داده می شود که هر کدام آنها را انجام می دهند. در جوامع گذشته یا حتی برخی از جوامع امروزی پدر خانواده به عنوان رئیس و مدیر یک خانواده را رهبری می کند و به تبع پدر وبرادرو خواهر هر کدام وظایف خاص خود را دارند.اگر در این مجموعه بی عدالتی شود یا حق کسی پایمال شود امکان جنگ و کینه داخلی نیز به وجود می آید .یک خانواده مهدوی برای آماده سازی یک اجتماع بزرگ عدالت باید از همین نهاد کوچک نسبت به عدالت ورزی توجه زیادی داشته باشد و احکام و فرامین الهی در مورد عدالت ورزی را سر لوحه مدیریت زندگی خود قرار دهد.